FASHION LOOKBOOK

LOOKBOOK PHOTOGRAPHY

Lookbook – Công cụ hữu hiệu giúp các nhãn hàng quảng bá các bộ sưu tập và phong cách thời trang mới đến khách hàng một cách bài bản, chuyên nghiệp và quyết định sự thành công của một chiến dịch marketing
(especially online business).

BROWSE PROFILE PHOTOGRAPHY
LOOKBOOK PHOTOGRAPHY

CLIENTS

OF JAYBRANDING

Hơn 04 năm kinh nghiệm trong lĩnh vực Lookbook Photography, JAYbranding đã đồng hành và cộng tác với trên 100 thương hiệu thời trang lớn nhỏ trong và ngoài nước khác nhau như: Wacoal, Sherpani USA, Pierre Cardin, Rabity, Vietcorset,…Với đội ngũ ekip có tay nghề cao cùng hệ thống trang thiết bị hiện đại, JAYbranding tự tin đáp ứng được các yêu cầu của Khách hàng, mang đến những sản phẩm chỉn chu và chất lượng.

CÁC DỰ ÁN LOOKBOOK TIÊU BIỂU

LOOKBOOK PHOTOGRAPHY

Chụp ảnh lookbook là gì?

Lookbook thường được biết đến dưới dạng một quyển sách nhỏ, được in trên giấy in màu nhằm quảng bá cho một bộ sưu tập thời trang. Ngày nay, dưới sự bùng nổ của nền tảng kỹ thuật số, các doanh nghiệp dần lựa chọn xu hướng thiết kế lookbook của mình trên những website, trang mạng xã hội và các kênh thông tin online.

Lookbook photography helps to create photo shoots that show the unique beauty of each outfit impressing and attracting customers through the design, color, material, layout of that outfit. A beautiful set of lookbook photos can help designers and brands show their experience, creativity and professionalism in their area of expertise.

5 Lợi ích của chụp ảnh lookbook

 • Enhance brand and product image.
 • Create trends through impression and fashion.
 • Increase product competitiveness.
 • Reach customers better.
 • Be highly applicable and support your business more effective. (especially online business).

KHÁCH HÀNG lựa CHỌN JAYBRANDING VÌ

HTTPS & SSL
consultation

With the advantage of being a production house with many years of experience, JAYbranding will support free consultation on appropriate service packages according to the requirements of businesses and brands.

model
service

To meet the diverse needs of businesses and brands, JAYbranding introduces model services and supports consulting on photography styles.

time
efficiency

Complete, hand over all original photos and retouch photos quickly within 3 working days.

easy
storage

All images are stored in the cloud. You can easily access and copy the original file (with image size up to several hundred MB).

Chi phí chụp ảnh lookbook

PROFESSIONAL LOOKBOOK PACKAGE

 • Experienced photographers collaborating with many fashion brands.
 • Stylists support models to dress up and pose.
 • Makeup for the model that matches the costume style.
 • Staff iron, store clothes, and check the quantity of clothes.
 • Retouched images with standard quality (for uploading to sales channels).
 • Bonus:
 • Attach the logo to the images.
 • Design advertisement banner for online sales channels (01 banner design and 02 resized images).
 • Featured:
 • Customers can deliver the products to the studio and track them online while the shoots are being taken.

process

Frequently asked questions

Một bộ ảnh chụp thời trang sẽ gồm 03 hình chụp (03 dáng cơ bản): Chính diện – Dáng 3/4 – Nghiêng 90 độ.

In case the customer does not have a model, JAYbranding will have the service of searching and recommending photo models that meet the customer's criteria and requirements as well as product characteristics.

Thông thường sẽ mất 01 tiếng để set up bối cảnh, test ánh sáng và trang điểm cho người mẫu. Thời gian của một buổi chụp còn phụ thuộc vào số lượng set đồ và mỗi set chụp sẽ dao động trong khoảng 20 phút, nghĩa là nếu Khách hàng chụp 15 set đồ thì sẽ mất khoảng 4-5 tiếng.

Photography time will be flexible according to the customer's time (morning or afternoon). In case the customer changes the shooting schedule, the customer can notify JAY 2 working days in advance!

VI

More detail...

Please let us assist you in the solution

Please input your contact